Web stranica www.plisanafioka.rs omogućuje vam korišćenje usluga i sadržaja ovog sajta za koje važe dole navedeni uslovi korišćenja. Uslovi korišćenja primenjuju se na sve sadržaje www.plisanafioka.rs. Korišćenjem bilo kog dela www.plisanafioka.rs smatra se da su korisnici upoznati s ovim uslovimani da prihvataju da koriste sadržaj ove web-stranice isključivo za sopstvenu upotrebu i na vlastitu odgovornost.

OBAVEŠTENJE kupcima PRE kupovine:

1.  Osnovna obeležja robe koja je u prodajnom asortimanu Plišane fioke, nalaze se na našem sajtu u okviru online kataloga, i to za svaki pojedinačan proizvod, odnosno model sa iskazanim cenama. Molimo vas da detaljno pogledate proizvod i informišete se o njemu pre kupovine.
2. Nakon porudžbine smatra se da smo zakljucili ugovor o kupovini i da ste saglasni sa uslovima kupovine.
3. Prodavac je dužan da potvrdi porudžbinu putem e-mail-a ili telefona i obavesti kupca o slanju iste, kao i da robu bezbedno posalje na adresu kupca.

4. Sve porudžbine dostavljamo na teritoriji Republike Srbije i šaljemo kurirskom službom AKS EXPRESS. Za sve ostale destinacije robu šaljemo po dogovoru.
5. Kupljene proizvode, plaćate na sledeći način:

PREKO RAČUNA – svoju porudžbinu možete platiti uplatom na račun Plišane fioke, uz navođenje imena, prezimena i tačne adrese, standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem interneta, ukoliko imate e-banking. Robu šaljemo nakon evidentirane uplate.
POUZEĆEM – ako plaćate pouzećem porudžbinu plaćate kuriru prilikom preuzimanja. Naručene proizvode Vam šaljemo kurirskom službom AKS EXPRESS. i troškovi dostave su sledeći:

Cena dostave je
250,00 din za pakete do 2kg
290,00 din za pakete od 2kg-10kg

Za porudžbine u minimalnom iznosu od 3.000 dinara dostava je besplatna na teritoriji Republike Srbije.

6. Prilikom preuzimanja pošiljke, molimo Vas da u prisustvu kurira vizuelno proverite svaki paket. Ukoliko na njemu ima vidnih oštećenja u obliku pocepanih delova ili nagnječenja, pošiljku ne bi trebalo da preuzmete. Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja ustanovili nepravilnosti molimo Vas da nas odmah obavestite putem e-mail-a office@plisanafioka.rs kako bi što pre mogli da ih rešimo.
7. Ukoliko želite da uputite reklamaciju na neki proizvod, molimo Vas da nas u roku od 24h od prijema pošiljke obavestite o tome, poštom ili putem e-mail poruke. Mi ćemo u najkraćem roku, a u okviru zakonske procedure i po Vašem izboru, omogućiti popravku pokvarenog proizvoda, zameniti ga novim ili izvršiti povraćaj novca. Po prijemu reklamacije u vezi sa nesaobraznošću proizvoda ili oštećenjem proizvoda u garantnom roku, obavezujemo se da Vam odgovorimo najkasnije u roku od 15 dana od prijema reklamacije, kada ćemo se izjasniti o reklamaciji i dati predlog za rešavanje problema. Ukoliko je oštećenje nastalo kao posledica neodgovarajuće upotrebe proizvoda, nismo u mogućnosti da prihvatimo reklamaciju.
8. Ako sa Vama zaključimo kupovinu robe iz našeg prodajnog asortimana, svi gore pomenuti podaci postaju sastavni deo tog ugovora, a Vi stavljanjem svog potpisa na ovo Obaveštenje, potvrđujete da ste sa gore navedenim uslovima upoznati PRE izvršene kupovine proizvoda iz našeg prodajnog asortimana;