55

✨ Zeka Mi u svečanom odelu u božićnim bojama.(1) Elegantna haljina od krepa u boji cveta malahita, sašivena do struka sa mrežicom ispod suknje i snežno belim okruglim okovratnikom od svilenog satena. Preko haljine se nosi crveno-grimizni kaput sa četiri dugmeta i zelenom baršunastom mašnom. Na uhu je ručno izrađen dodatak napravljen od široke trake sa pahuljicama i baršunaste tanke trake jarko crvene boje.
✨ Zeka Mi u svečanom odelu u božićnim bojama.(2) Elegantna haljina od krepa u boji cveta malahita, sašivena do struka sa mrežicom ispod suknje i snežno belim okruglim okovratnikom od svilenog satena. Preko haljine se nosi crveno-grimizni kaput sa četiri dugmeta i zelenom baršunastom mašnom. Na uhu je ručno izrađen dodatak napravljen od široke trake sa pahuljicama i baršunaste tanke trake jarko crvene boje.

✨ Zeka Mi u veličanstvenom setu. (3) Lila mekani akrilni šešir. Delikatna haljina od satena i organze u ružičastoj boji karanfila. Uključena je i jakna boje jorgovana. Rukavi jakne su obrubljeni ružičastim karnerima od organze. Komplet upotpunjuje šik ručno izrađen broš na širokoj satenskoj traci u klasičnoj zelenoj boji.

✨ Zeka Mi u veličanstvenom setu. (4) Roze kožna jaknica preko karirane teget haljinice i otvor za rep. Da li ste videli nečto slađe? Uu to diskretna zelena mašnica na uhu.

Video snimak

 

Video snimak

Šifra proizvoda: -Kategorije: , ,

Opis

Uz Zeku Mi uronićete u svet divne odeće, prefinjene i sofisticirane. Lepeza neponovljivih slika, precizno naglašavajući karakter Zeke Mi, očaraće vas paletom boja, luksuzom tkanina i elegancijom dodataka.

✨Država brenda: Rusija.
✨Sastav: tkanina, veštačko krzno, plišana igračka, visina 25 cm
✨Igračka dolazi u poklon kutiji.

 

Dodatne informacije

Težina0.8 kg
Dizajn

1, 2

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *