Plišani početak…

Čula sam od nekih da kada nešto krene teško, znači da je dobro. Isto tako kažu da kada misliš da ti je teško uvek može jos teže.

Upravo tim rečenicama se tešim i motivišem da ne odustajem i idem dalje.

Kada u kući stigne beba, priznaćete ima puno posla i obaveza, još ako je tu i starije dete onda je sve duplo, ako još rešite da decu čuvate sami bez baka-deka servisa onda, složićete se, sve to bude jako naporno, u nekim trenucima čak deluje i neostvarljivo.

Pritom recimo čekate da se preselite u drugi stan, pa Vam život na par meseci bude spakovan u nekoliko kartonskih kutija,koje tako usput šutnete dok pokušavate da se iskradete iz sobe u kojoj ste upravo uspavali dete…

E baš u takvom jednom periodu, dok sam jednom rukom hranila bebu, usput davala uputstva kako da se slože ViniPu puzlei drugom rukom pokušavala na tabletu da nadjem idealan poklon za rođendan, rodila se ideja ili bolje rečeno želja za poslom.

Ideja postoji jako dugo, skoro svaki put kad biram poklon za dragu osobu uvek mi se činilo da nema baš to što meni treba, pogotovo kada su deca u pitanju uvek volim da budem kreativna, drugačija i da zaobidjem sve te Elze, Spajdermene i sl.poklončiće koje uglavnom svi kupujemo/dobijamo.

ALI uvek je i postojao taj strah od neuspeha – ŠTA AKO NE IDE SVE PO PLANU?

Onda se setih one iz crtaća: ŠTA AKO PADNEM?! A ŠTA AKO POLETIŠ?!

Pa opet nađoh motivaciju da ovog puta ne odustanem od početka nečega što može da bude jako lepo i uspešno.

Smatram da je uvek bolje da se kajemo za stvari koje smo uradili, nego da se kajemo što nismo ni probali…

Priznajem! Jako sam izbirljiva osoba, vadim se na horoskop, ali volim fine stvari i volim da budem inovativna u svemu.

Uvek sam volela da se bavim nekim kreativnim poslom, koji će me ispuniti i dati prostora da iskoristim svoje ideje, zato VERUJEM u ovaj početak i verujem da ću Vas osvojiti već na prvi pogled, a Vas molim da VERUJETE u moju FIOKU i da budete sa nama, jer imamo puno toga da ponudimo!

Plišani pozdrav

 

3 Replies to “Plišani početak…”

  1. Za sve sto pokusate da uradite u zivotu, sansa vam je 50-50. Ali svi koji su uspeli su morali da pokusaju, nikome nista ne bude servirano na tanjiru. Tako da samo hrabro jer oni kojima je stalo vas nece osudjivati cak i da vam propadne pokusaj. Hrabrost je takodje uspeh

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *